4 kevätkananpoikaa. Makea madeirakastike sopii hienosti paahdetun kananpojan seuraan. Kevätkananpoikia myydään pakastettuina hyvin varustetuissa ruokakaupoissa
Yksi blogin suosituimmista resepteistä on helppoa sunnuntairuokaa kananpojasta. Siinä kananpojan paistileikkeet on marinoitu sitruunamehussa ja runsaassa oliiviöljyssä
Jonkun aikaa to do-listalla ollut keittiökokeilu suoritettu onnistuneesti. Kun kokonainen kananpoika oli sopivasti tarjouksessa lähikaupassa, päätin kokeilla, miten se onnistuu sähkösavustimessa tehtynä
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita lohkoperunat voidellulle pellille ja paista niitä 20 minuuttia. 2. Puhdista fileet, laita ne uunivuokaan ja mausta suolalla ja jauhetulla pippurilla
Keittiö oli kauniisti sisustettu ja toi minulle mieleen tunnelmallisen Provencen tyylin. Kerroin viime viikon Pieni koira unelmatalossa -postauksessa, että pääsin kuvaamaan ja laittamaan ruokaa kauniiseen taloon
Löysin ranskalaisen Cuisine et Vins lehden siipikarjaan keskittyneestä teemanunmerosta (No 153) pariisilaisen ravintola Le Coq Ricon keittiömestari Antoine Westermanin ohjeet täydelliseen uunissa paistettuun kananpoikaan
valkosipuli, inkivääri, oregano, Provencen yrttitarha sekä tilli. Meillä on syöty taas sen verran taajaan lohta, että piti miettiä lohelle resepti, jota ei ole tullut vielä kokeiltua
Provencen yrttejä. Mausta sormisuolalla, mustapippurilla sekä Provencen yrteillä. Tällä hetkellä meillä on suuressa suosiossa uunissa paahdetut kasvikset
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.