* * *. For English please see here. Missä tahansa muualla sofrito tarkoittaisi esimerkiksi sipulin, paprikan, valkosipulin, sellerin ja/tai tomaatin muodostamaa makupohjaa, joka toimii pohjana niin keitoille, kastikkeille kuin padoillekin
[ap_spacing spacing_height=”20px”]. R nappasi Glorian Ruoka & Viini lehden numeron 1/2009 auki ensimmäiseltä sivulta ja ehdotti että tekisimme tämän reseptin
Vaikka Suomen suvi ei ole tähän asti vielä näyttänyt parhaita puoliaan muutoinkuin hätäisesti vilauttamalla, voi tunnelmaan päästä kuitenkin raikkailla kesäisillä alkuruoilla
Beluga-linssissä on jotakin suunnattoman ylellistä. Musta muotonsa antanee sille sen kaviaarimaisen nimen, mutta se on myös kiitollinen ruuanlaittajan kaveri, se pitää kypsennettäessä hienosti muotonsa ja värinsä ja sen makukin on jotenkin tavanomaista hienostuneempi
Paleokeittiön pääsiäispidot jatkuvat. Perinteisimmissä merkeissä. Kun aloin pääsiäisruokailuja pohtimaan, niin oli aika selvää, että pääosassa olisi lammas
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.