Puljonkia, puljonkia - sukellus gastronomian perusteisiin!
Vatsanpalvontaa
Vatsanpalvontaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 kg pilkottuja häränluita (noin 5 cm paloiksi
  • 2 porkkanaa 2 sipulia kuorineen (toinen punasipuli)
  • 2 varsisellerin vartta
  • 2 rkl tomaattipyrettä
  • 4 l vettä
  • 2 laakerinlehteä 5 mustapippuria 600 g naudan potkalihaa tai paistia pilkottuna
  • 200 g naudan potkalihaa tai paistia jauhettuna
  • 3 kananmunavalkuaista
  • 1 porkkana pieninä kuutioina
  • 1 varsisellerin varsi kuutioina
  • 1 pieni sipuli kuutioituna
  • 2 l lihalientä
  • 1 timjaminoksa
  • 3 lehtipersiljan oksa
  • 1 laakerinlehti mustapippuria
  • 1 rkl sherryä
  • suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.