Yleensä jätän ne äitientekemät lihapullat väliin, lähinnä niiden maun ja e-sisällön vuoksi, puhumattakaan vatsakivuista ja turvotuksesta joita niistä saan
Mikään ei kuitenkaan estä varioimasta ruokalajeja, ja monista Välimeren maista Espanja onkin ollut varsin innovatiivinen niin taiteen kuin gastronomiankin saralla
Kiovan eli kievin kana tunnetaan myös nimellä kiovalaiset kotletit ja kotlety po-kijevski. Eräs heistä palasi nykyistä Kiovan kanaa muistuttavan cotelettes de volaille -reseptin kanssa
Tuplalohi-perunapiirakka. paloittele Koskenlaskija-juusto ja laita kuutiot kattilaan. Varmasti tämän korvikkeena voisi käyttää Koskenlaskija Ruoka-juustoakin J
Kalifornian auringosta kotoisin olevaan cioppino-kalakeittoon käytetään perinteisesti päivän saalis. Haaveet dungeness-taskuravuista sun muista Tyynenmeren elävistä voi siis unohtaa, mutta oikein mukavan keiton esimerkiksi sinisimpukoista, turskan seläkkeistä ja jättikatkaravuistakin saa keiteltyä
Ja kyllähän tässä on ehditty jo nauttia keväisiä keittoja ja salaattilautasia viime viikkoina ihan riittämiin, kun työn alla on ollut reseptiikka Paleokeittiön Soppa&Salaatti -valmennukseen
400 g espanjalaista chorizo-makkaraa. 3-4 pehmeää suurta tomaattia. 4 dl arborio-riisiä. (1-2 dl valkoviiniä). 15-20 minuuttia. 400 g espanjalaista chorizo-makkaraa. 3-4 pehmeää suurta tomaattia. 4 dl arborio-riisiä. 1-2 dl valkoviiniä). 15-20 minuuttia Mausta seos hyvin
Monipuolinen ja laadukas valikoima, maailman arvostetuimmat kokit ja se, että gastronomian universaali sanasto on suurelta osin ranskankielistä, ovat jo väkeviä todisteita siitä, että makunystyröitä hemmotellaan
Tämän kukkakaali-palsternakkakeiton salaisuus piilee chorizoöljyssä ja chili-tomaattikastikkeessa. Aromisoi annos chorizo-öljyllä ja chili-tomaattikastikkeella
3-4 annosta. 1-2 shalottisipulia silputtuna. 5 dl kana- tai kasvislientä (Puljonki). ½ – 1 dl kookos- tai kuohukermaa. Kiehauta ja anna kiehua 3-5 minuuttia. 3-4 annosta. 1-2 shalottisipulia silputtuna. 5 dl kana- tai kasvislientä (Puljonki). 1 dl kookos- tai kuohukermaa
Aitoa lihalientä eli puljonkia (esim. n -Jouluruokamestari -kampanjaan. Jouluruokamesterin listalta löytyi ruokavaihtoehto 'Tortellinit lihaliemessä - Tortellini in brodo'
Risottoa valmistettaessa on muistettava raaka-aineiden hyvä laatu. Äyriäisrisotto (4-6 hlö). 4 dl Chardonnay-viiniä. Riisi vaatii kypsyäkseen noin 15-20 minuuttia. 4 dl Chardonnay-viiniä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.