PULLED PORK -PITALEIVÄT HUMMUKSELLA JA FETA-TILLIKURKUILLA (Tomi Björckin reseptiä mukaellen)
Puolialaston kokki
Puolialaston kokki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4 kpl valmiita tai Tomin reseptillä tehtyjä pitaleipiä
  • 1 dl Elmerin pulled porkia per pitaleipä
  • 2 kg possun lapaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 dl ketsuppia
  • ½ dl tummaa siirappia
  • 1 dl soijakastiketta
  • 1 dl sweet chili kastiketta
  • 1 dl punaviinietikkaa
  • 2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
  • ½ appelsiinin mehu sekä raastettu kuori
  • ½ sitruunan mehu
  • 1 tl kuminan siemeniä
  • 1 tl neilikkajauhetta
  • 1 tl juustokuminaa
  • 2 rkl fenkolinsiemeniä
  • 4 rkl makeaa paprikajauhetta
  • muutama kuivattu curryn lehti
  •  
  • *Kauhukeittiön mausteseos
  • 1 tl sinapin siemeniä
  • 1 tl korianterinsiemeniä
  • 1 tl timjamia
  • 1 rkl paahdettua sipulirouhetta
  • 1 rkl ruokosokeria
  • 1-2 rkl savusuolaa
  • 1 tl vastarouhittua mustapippuria
  • 1 tl valkopippuria
  • 1,5 rkl juustokuminaa
  • 2 rkl savupaprikajauhetta
  • Fetalla maustetut tillikurkut
  • 100 g fetajuustoa
  • ½ kurkku
  • ½ sitruunan kuori sekä mehu
  • 1 rkl tilliä
  • Hummus (huom! puoletkin tästä riittää mainiosti!)
  • 200 g keitettyjä kikherneitä
  • 4 rkl vettä tai kanalientä
  • 1 valkosipulinkynsi ½ sitruunan mehu
  • 2 rkl tahini-seesamtahnaa
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.