Punainen katkarapucurry - Kaeng Phed Goong
finefoods.fi
finefoods.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 tlk (400 ml) Spice Up! Kookosmaitoa
  • 2-3 rkl Spice Up! Punainen Thai Currytahnaa
  • 2-4 Spice Up! Kaffirlimetinlehteä
  • 140 g Spice Up! Bambunversoviipaleita
  • n. 300 g kasviksia paloiteltuna esim. parsakaalia,
  • kukkakaalia, porkkanaa tai kesäkurpitsaa
  • 400 g katkarapuja
  • 2 tl sokeria
  • 2 rkl Spice Up! Kalakastiketta
  • 1 rkl limetin mehu Koristeeksi
  • thaibasilikan lehtiä </p>Kuumenna 1 dl kookosmaitoa wokissa tai pannussa. Lisää currytahna ja keitä hetki. Kaada mukaan loput kookosmaidosta. Lisää joukkoon kaffirlimetinlehdet, hyvin huuhdellut bambunversot ja haluamasi paloitellut kasvikset. Hauduta hetki, kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.
  • Lisää joukkoon katkaravut, sokeri, kalakastike ja limetin mehu ja kuumenna, mutta älä keitä etteivät katkaravut sitkisty. Koristele lopuksi halutessasi thaibasilikan lehdillä ja tarjoa nuudelien tai riisin kera. Vinkki
  • Voit käyttää katkarapujen tilalla broileria, tofua, nautaa tai possua, jos käytät lihaa niin lisää palat heti kypsennyksen alussa.
  • Kuva Sami Repo </p>

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.