Punajuuri-lehtikaalisalaatti pikkelöidyillä kantarelleilla
Hyvää ruokaa ja annoskateutta
Hyvää ruokaa ja annoskateutta
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • sunnuntai Jul
  • 200 g kantarelleja (alle litra)
  • 150 g punajuuria ja/tai raitajuuria
  • 25 g siemeniä (n. 0,5 dl auringonkukan-, kurpitsan- ja pinjansiemeniä)
  • 300 g lehtikaalia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1/4 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria
  • 2 dl vettä
  • 0,5 dl väkiviinaetikkaa
  • 2 rkl sokeria
  • 1/2 tl suolaa
  • 4 minuuttia Mausta suolalla ja pippurilla. (Jos pannusi ei ole riittävän iso, paista lehtikaalit parissa erässä.)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.