Ennen kesän uutta satoa tulee syötyä paljolti varastokasviksia. Tykkään kuitenkin työstää niitä aina jollain tavalla, jotta ne toimivat paremmin lisäkkeinä
Pikkelöidyt suppilovahverot ovat helpot tehdä ja sopivat lisukkeeksi monenmoisille ruuille. 1. Mittaa kattilaan kaikki mausteliemen ainekset salviaa lukuun ottamatta
1. Sekoita marinadi. Laita lihat marinadiin ja anna mausta yön yli viileässä. Siivilöi, säästä marinadi. 2. Kuutioi siankylki ja paista se sipulin kera pannussa, laita pataan
Jos paistat pihvit pannulla, käytä valurautapannua. Kuumenna pannu ja oliiviöljy kunnolla kuumaksi. Paista pihviä 3 minuuttia, käännä ja paista sama aika toiselta puolen
R. a. u. t. p. d. s. h. e. i. r. v. j. k. n. l. o. m. T. y. ä. -. ,. K. ö. 4. V. 1. 5. 7. 0. g. 2. S. H. L. 3. *. ô. ü. b. P. M. N. (. ). J. A. I. Ä. O. U. W. D. Ü. ) l. d l. s l
Vuoden 2017 joulupöytään uusina artikkeleina pääsivät mausteinen punakaali ja puolukkasilli. Koska blogi on itselleni myös vanhanajan reseptivihko, naputtelen niiden reseptit muistiin saman tien enkä vasta ensi jouluna
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.