Punajuuri-vuohenjuustosuupalat
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä Aines
  • 500  g nuoria punajuuria
  •  
  • keitinliemi
  • 100  g demerara- eli valkaisematonta ruokosokeria
  • 1  dl balsamiviinietikkaa
  • 2 laakerinlehteä
  • puoli ruukkua timjamia
  • 3 valkosipulin kynttä
  • suolaa
  • pippuria
  •  
  • Kierittämiseen
  • oliiviöljyä
  • balsamiviinietikkaa
  • nypittyjä tuoreita timjaminlehtiä
  •  
  • Vuohenjuusto
  • 100  g huoneenlämpöistä vuohenjuustoa
  • 0,5  dl maitoa
  • suolaa
  • pippuria
  •  
  • koristeeksi
  • paahdettuja pinjansiemeniä
  • punajuuren versoja tai minimangoldin lehtiä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.