punajuuririsottoa, pistaasijogurttia ja pikkelöityä fenkolia
gourmeta(ko)
gourmeta(ko)
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 litra kasvislientä kuumennetaan kiehuvaksi. Joukkoon lisätään neljä raastettua raakaa punajuurta ja kaksi oksaa timjamia. Peitetään foliolla ja annetaan tekeytyä 15 minuuttia Siivilöidään liemi erilleen. Liemestä jäävä punajuuriraaste sopii esimerkiksi sämpylöihin tai laatikkoruokiin. Toki raasteen voi myös hölvätä risoton sekaan, mutta se tekee siitä hiukan sotkuisen näköisen."
  • 5 - 6 annosta
  • 1 iso shalottisipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 450 g risottoriisiä
  • 1 dl punaviiniä
  • 1 l punajuurilientä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 2 dl pecorino- tai parmesaaniraastetta
  • 3 rkl voita
  • Pistaasijogurttia
  • 6 annosta
  • 200 g bulgarian jogurttia
  • 1 dl kuohukermaa
  • 75 g kuorittuja ja paahdettuja pistaasipähkinöitä
  • Pikkelöityä fenkolia
  • 6 annosta
  • 2 fenkolia
  • 1 dl väkiviinaetikkaa
  • 2 dl sokeria
  • 3 dl vettä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.