Punaviinilammas
Kimara cake
Kimara cake
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 kg lampaan tai karitsan paistia
  • 1,5 tl suolaa
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 3 rkl öljyä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 4 salottisipulia
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 iso kesäkurpitsa
  • 4 porkkanaa
  • 2,5 dl vettä
  • 1 lihaliemikuutio
  • 1,5 dl punaviiniä
  • 175 asteeseen Siirrä kaikki pataan tai uunivuokaan ja kypsennä uunin alatasolla n,
  • 1,5 tunnin ajan, kunnes lammas on mureaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.