Eilen grillissämme illalliseksi valmistettu vähärasvainen Limousin-härän kuvepaisti ei olisi suolaa ja pippuria kummempaa maustamista välttämättä vaatinut, mutta tällä kertaa paisti sai kuitenkin maustua rauhassa punaviinimarinadissa ennen kypsennystä
Tarpeet punaviinimarinadiin. Porsaan sisäfilettä ei tule kovin usein tehtyä. Se olisi kyllä pihvilihaan nähden edullista ja onnistumisen kannalta melko varma laji
punaviinimarinadi. punaviinimarinadi. Grillaamme kesällä melko usein BBQ-ribsejä, marinoituja possun kylkirimpsuja, joita voidellaan grillatessa BBQ-kastikkeella
Hyvään pihviin ei oikeastaan tarvi muuta kuin suolaa ja pippuria, mutta koska lihaa olienemmän kuin tarpeeksi niin päätin tehdä osalle punaviinimarinadin
Eli karitsan paahtopaistit marinoin punaviinimarinadissa ja kypsensin uunissa. Kun meillä pitkäperjantaista on muodostunut kalapäivä, pääsiäissunnuntain traditiona alkaa taas olla karitsan paahtopaistit
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.