Punertava hirven filee
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä Aines
  • pellillisen kokoinen pala leivinpaperia
  • pellillisen kokoinen pala alumiinifoliota
  •  
  • pakkaa kääreeseen
  • 1 kokonainen hirven sisäfilee
  • 1 kookas pitkulainen punainen paprika
  • 8 tuoretta basilika lehteä tai 1 rkl kuivattuina hiutaleina
  • 1  rkl rouhittua mustapippuria
  •  
  • valmiin lihan maustamiseen
  • noin 1 tl suolakiteitä
  •  
  • kylmän fileen mausteliemi
  • 1  tl rouhittua valkopippuria
  • 1  dl oliiviöljyä
  • 4  rkl soijakastiketta (Kikkoman)
  • 2 sitruunan mehu
  • 1 punasipuli renkaina
  • nippu tuoretta korianteria tai persiljaa
  • nippu pienilehtistä ruukkubasilikaa
  • muutama chilipalko tai pari tippaa tabascoa
  • 1 korkillinen viskiä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.