Keittiössäni on meneillään pienimuotoinen pakastimentyhjennysoperaatio. Yritän keksiä leivottavani siten, että saisi mahdollisimman paljon käytettyä edellisten vuosien marjoja uusien tieltä
P. i. m. ä. l. p. u. o. n. y. k. s. a. e. j. v. t. M. 1. 2. h. O. ,. g. r. ö. d. S. K. J. H. ". T. (. ). N. E. -. A. R. L. /. 5. 0. f. 3. 4. 6. 7. V. ) l. d l. t l
Sen lisäksi, että piimälimppu on hyvää on se myöskin helppo valmistaa itse. Makea piimälimppu 2 kpl6 dl piimää50 g tuorehiivaa2 dl vaaleaa siirappia2 tl suolaa1 dl kaljamaltaita2 dl ruisjauhoja9 dl vehnäjauhojanokare voita vuokien voiteluunTee taikina korkeaan vuokaan sillä se kohoaa reilusti. Leipävuoat uuniin menossaLeivät uunituoreina Makea piimälimppu 2 kpl
H. i. h. t. o. l. m. a. p. ä. s. r. n. e. u. ,. k. b. v. j. y. ö. E. D. c. w. -. T. d. I. M. 2. K. 1. 5. ½. (. ). 8. /. P. 0. L. V. S. 3. 4. O. ) l. d l
M. a. k. e. m. p. i. j. u. s. t. l. v. o. n. h. r. H. ä. y. ,. J. -. ö. T. d. C. =. N. ). S. g. (. 3. 1. /. 2. 4. 5. 0. f. L. A. K. P. 7. Ä. ) l. k p. g h. d l
Vinkit. Voit korvata puolukat millä tahansa marjoilla tai hedelmillä, kuten persikalla tai mangolla. Siirappia tarvitset todennäköisesti vähemmän kuin happamien puolukoiden kanssa
Steviaa on pyydetty Kinuskikissan testikeittiöön ja aihe onkin todella kiinnostava. Tässä kakussa kokeilin SteviaSokeria, joka sisältää puolet steviaa, puolet sokeria
O. l. i. n. a. t. o. j. u. p. ä. v. k. r. s. M. -. e. h. d. m. 2. 0. 1. ,. S. ö. y. J. T. g. (. ). R. P. 8. 3. /. 4. W. c. 5. K. V. L. Ø. N. A. H. E. I. d l. t l
Nyt oli vuorossa uuden uunin lihamureke-automaattiohjelman kokeilu. Laitoin murekkeen kylmään uuniin, uuni vinkkasi laittamaan sen toiseksi alimmalle ritilätasolle
Vaahdota rasva ja fariinisokeri. Lisää munat yksitellen. Sekoita joukkoon kermaviili ja hillo. Sekoita keskenään jauhot, mausteet ja sooda ja lisää ne taikinaan
S. a. i. m. e. J. o. n. s. u. t. l. ä. p. r. k. E. d. v. y. U. ,. j. ö. H. R. 1. 7. 9. L. h. V. ). A. -. c. g. T. P. M. b. (. 4. 2. 0. ½. N. O. 6. 3. 5. C. K. f. G. w. d l. r k. t l. g ,
P. o. i. m. e. v. a. s. t. k. ä. n. u. d. p. c. h. l. r. J. ,. y. j. ö. C. f. K. -. T. w. H. D. O. N. S. B. (. 1. 0. 3. 5. 2. ). 4. g. b. ½. L. A. M. Y. R. V. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.