Puolukkapiirakka
Täykkäri
Täykkäri
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 125 g voita
  • 1 1/4 dl sokeria (vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi)
  • 1 muna (lisää muna ja vatkaa
  • 1½ dl vehnäjauhoja
  • 1 dl ruisjauhoja
  • ½ dl ruisleseitä
  • 1 tl leivinjauhetta (sekoita kuivat aineet ja lisää taikinaan)
  • 250 g mascarponejuustoa
  • 250 g rahkaa
  • 2 munaa 1 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria (sekoita juusto, rahka, munat ja sokerit)
  • 400 g (7-8 dl) puolukoita (lisää puolukat täytteeseen ja kaada pohjan päälle)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.