Homma alkoi vähän epätoivoisesti kun puolukoiden murskaaminen ei sit ollutkaan niin helppoa pelkällä puuhaarukalla ja mannaryynit jähmettyivät sillä sekunilla kun koskettivat nestettä,mutta, loppujen lopuksi vispipuuroa siitä tuli, vieläpä oikein nätin vaaleanpunaista ja kuohkeaa
Nyt on kuulkaas sellainen juttu, että unohtakaa perinteinen puolukkavispipuuro, vaihtakaa puolukat punaviinimarjaanja kokeilkaa tätä parasta marjapuuroa ikinä
Puolukkavispipuurosta tulee suorastaan prinsessamainen herkku piparkakkuvaahdon kera. Käytetään kermakkoa, sokerikkoa ja viuhkaksi taitettuja serviettejä
Raaka puolukkavispipuuro chiasiemenistä. Punaherukkaista vispi- tai marjapuuroa olenkin jo hehkutellut kaikilla kanavilla, mutta pakkohan sitä oli mustaherukkainenkin testata kun äippä kantoi puutarhasta kipollisen tuoretta puutarhan mustaa kultaa tuhottavaksi
Yksi parhaista puolukkaherkuista on ehdottomasti perinteinen puolukkavispipuuro. Parhaan puolukkasadon ollessa meneillään, kannattaa puolukoista valmistaa esimerkiksi ihanaa puolukkamehua ja kuohkeaa vispipuuroa
Jos viime syksyiset puolukat kuumottelevat vielä pakkasessa ja niistä täytyisi vähitellen päästä eroon, on puolukkapuuro oivallinen vaihtoehto tähän hätään
Piparkakkuvaahto on yksi esimerkki simppelistä ja nopeasta jälkiruoka, joka on silti herkullinen. Ruoanlaittoon ja erityisesti pääruuan eri osasiin tulee käytettyä runsaastikin aikaa, vaivaa ja viitseliäisyyttä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.