Lähdin suunnittelemaan sinivalkoista itsenäisyyspäivän kakkua jo hyvissä ajoin – yli viikko sitten. Ajatus oli, että koko kakku olisi luotu tavallaan sinisistä ja valkoisista elementeistä
Ilmeisesti joulun aikaan tuli syötyä sen verran suklaata, että jäi pahemmanpuoleinen addiktio päälle ja nyt on yritettävä tehdä pikkuhiljaa vieroitushoitoa
Varoitus. tämän postauksen kuvat saattavat aiheuttaa nälkää ja himoa päästä Silvopleehen – ja äkkiä. Seuraava kohteeni taitaakin olla monille jo ennestään tuttu, nimittäin Hakaniemessä Toisella linjalla sijaitseva Satu Silvon perustama kasvisravintola Silvoplee – joka onkin äänestetty viime vuonna Helsingin parhaaksi kasvisravintolaksi – pääsee tänään esittelyvuoroon
Sen vuoksi hyydykekakun kiilteen virkaa toimittaessaan mämmi on elementissään. Tällä viikolla intouduin pohtimaan, kuinka mämmiä voisi hyödyntää pääsiäisleivonnassa
Jaa tämä kirjoitus ⤵. Pari viime viikonloppua on inspiroinu mua ihan hurjasti. Mä oon ollu aivan elementissäni, kun oon saanut häärätä keittiössä tunti kaupalla ja tuoda eloon mun päässä muhineita resepti-ideoita
Miksi mennä merta edemmäs kalaan, kun läheltäkin saa. Tämä sanonta on varsin pätevä meille seutukuntalaisille, jotka aiemmin joutuivat sitä parempaa kulinaarista elämystä hakiessaan jyryyttämään junalla Helsinkiin asti, mutta enää ei tarvitse
Yksi makumatkailun tärkeimmistä elementeistä, ehkäpä se koko touhun kivijalka, ovat muistot. Kokemukset yhteisistä aterioista, onnistumiset ja epäonnistumiset, nopeistakin mielijohteista syntyneet yllätykset ja pitkään suunnitellut tarkoin harkitut kokonaisuudet
Riistan paloittelureissulta ei lähtenyt mukaan sentään pelkkiä luita. Samalla, kun luuliemi porisi kattilassa, valmistin hirven sisäfileestä maukkaan aterian, jolle löytyi kaapista valmiina kaikki tykötarpeetkin
Tein jouluksi poroannokseen rapeaksi elementiksi uunissa kuivattuja juuressipsejä. Sipsien salaisuus on pitkä ja hidas kuivaus, mikä tekee sipseistä rapeita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.