Joo elikkäs taas on vierähtänyt pitkä tovi ennen kuin olen ehtinyt kirjoittaa reseptejä blogiini. Mutta nyt näin kesän kunniaksi lupaan, että kirjoittelen blogiani ahkerammin jatkossa
Bon Appétit- herkullista ja helppoa opiskelijaruokaa halvalla
Pitkästä aikaa reseptiä kehiin. Joten testaamalla vaan uusia makuelämyksiä kehiin. Itse kun en tuota maitoa voi enää käyttää, niin on joutunut miettimään leipomisessa uusia juttuja
Siispä läppäri auki ja pikagooglaus kehiin ja kas vain, löysin tämän reseptin. Gluteenittomat leipätuotteet ovat lähes aina a) ylihinnoiteltuja b) pahanmakuisia ja c) koostumukseltaan vähintäänkin epäilyttäviä
Radiohiljaisuus päättyi ja pitkästä aikaa reseptiä kehiin. Noniin. Sain idean tähän leivokseen jo alkuvuodesta, mutta nyt vasta sain aikaan valmistaa sen
Pidemmittä puheitta reseptiä kehiin myös teille. Innostuin taas viikonloppuna tekemään iltapalaksi jo aiemminkin todella herkulliseksi todettua siemennäkkileipää
Ohjetta kehiin siis. Porkkanakakku on yksi ehdottomia suosikkileivonnaisia. Se on myös helppotekoinen ja kaltaiseltani amatööriltäkin se on ihan joka kerta onnistunut hyvin
Mutta nyt jaarittelut sikseen ja reseptit kehiin ja taikinat tulille. Olen viime aikoina yrittänyt tutustua leivän syvimpään olemukseen, ja niin leipää kuin leipäjuuriakin on tullut keittiössäni väännettyä ihan toden teolla
Mielikuvitusta vain kehiin. Entä jos sämpylöitä ei tarvitsisikaan vaivautua täyttämään ennen syömistä. Tässä loistava herkku illanistujaisiin tai miksei vaikka vappupiknikille
Joten nyt pölyiset vohveliraudat kaapista esille ja lämppäreitä kehiin. Tästä ideasta voin kiittää anoppiani, sillä hän vinkkasi yhden puhelun aikana kun tietää että joka ilta teemme jotain iltapalaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.