Tällä kertaa niiden seuraksi saatiin salaattia ja, mikä parasta, vähän guacamoleakin. Teen edelleen usein guacamoleni ilman korianteria, sillä koko nipun ostaminen pientä määrää varten tuntuu tuhlaukselta
helppojaja nopeita valmistaa, mutta niin herkullisia. Chiliä, mustapippuria ja paprikaa jauhettuna. Paista kanasuikaleiden kanssa pannulla, mausta kana suolalla, chili-japaprikajauheella, sekä mustapippurilla
Ensimmäistä kertaa kokeilin tehdä guacamoleaja salsaa itse ja ei todellakaan jäänyt viimeiseksi kerraksi, sillä nämä valmistuvat hetkessä blenderissä pyöräyttäen
O. l. e. n. i. h. a. s. t. u. m. k. o. j. ä. v. y. M. r. I. d. Q. ,. p. N. ö. V. S. J. q. g. c. G. z. K. A. 8. 4. 0. (. ). 2. 5. /. R. L. P. T. U. 1. H. t l
Kokkailtuamme Lomaruokaa-kirjan reseptillä kinkulla täytettyjä quesadilloja, jäi quesadillahimo vähän päälle ja teimme pian täytettyjä tortillalättyjä uudelleen hieman perinteisemmällä reseptillä
Olen syönyt guacamolea jo pitkään, mutta nyt ensimmäistä kertaa kävi mielessä, että voi guacamolessakin olla tosissaan maku eroja (jos ei siis lasketa niitä kaupan valmiita versioita
Ja voin sanoa, että enää en ihan helposti koske kauppojen valmiisiin "guacamoleihin" ja salsoihin. Guacamolea olen tehnyt aikaisemminkin joskus vuosia sitten, mutta salsan tekeminen oli kokonaan uusi tuttavuus
Teimme myös itse guacamolea joka oli todella ihanaa ja sopi hyvin fajitaksiin. Oletko muuten huomannut, että kaupan valmis "guacamoleissa" on muutama hassu prosentti avocadoa
Halusin tehdä isän synttäreille tarjottavaksi jotain suolaista ja nopeasti valmistuvaa. En ollut aikaisemmin quesadilloja tehnyt, mutta idea niiden tekemisestä tuli mieleen ensimmäisenä
Nykyään meidän guacamolessa on avokadoa, , limeä, valkosipulia, mustapippuria ja suolaa. Ensimmäiset on ostettu purkissa kaupasta ja niissähän ei avokadoa ollut ollenkaan
K. a. p. i. s. m. e. o. l. n. v. t. u. k. b. r. f. h. j. ä. ,. y. A. d. N. q. P. ö. g. T. M. ). 4. *. 1. (. 8. 2. 5. 0. c. ½. 3. H. J. L. -. V. k p. t l
Meiltä löytyy kolme (tai neljä) Saran keittokirjaa, ja ne kaikki ovat kovassa käytössä. Eniten kokkaamme Passion for food -kirjasta, jonne olen saanut myös Saran nimmarin
Omasta mielestäni Meksikon lahja maailmalle on suklaa, mutta hyvänä kakkosena tulee guacamole. Pistää kyllä vihaksi tuollainen kuluttajien suoranainen huijaaminen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.