Röstiperuna – vaihtoehto niin kalalle kuin lihalle
Keittiöapulainen
Keittiöapulainen
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 300 g perunoita
  • 1 keskikokoinen sipuli
  • 50-100 g bataattia
  • tilliä
  • valkopippuria
  • suolaa
  • öljyä
  • voita
  • 300 g perunoita 1 keskikokoinen sipuli 50-100g bataattia tilliä valkopippuria suolaa öljyä voita Kuori ja raasta sipuli, peruna ja bataatti. Rouhi joukkoon suola, pippuri ja pilko mukaan valitsemasi yrtti. Nosta seos siivilään ja paina siivilää vasten pois kaikki ylimääräinen vesi. Anna seoksen valua vielä 15-30 minuuttia niin että lähes kaikki neste on poissa. Valuta pannulle tilkka öljyä ja lisää nokare voita öljyn lämmettyä. Painele peruna-sipulimassasta omaan makuusi sopivan kokoisia kiekkoja ja paista niitä öljy-voi seoksessa, keskilämmöllä. Käännä kiekko noin 4 minuutin paiston jälkeen ja paista toiset neljä minuuttia, maista ja kokeile kypsyys. [Adsense-A] Kuva: Flickr Andi Gentsch

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.