300 g
perunoita 1 keskikokoinen sipuli 50-100g bataattia tilliä valkopippuria suolaa öljyä voita Kuori ja raasta sipuli, peruna ja bataatti. Rouhi joukkoon suola, pippuri ja pilko mukaan valitsemasi yrtti. Nosta seos siivilään ja paina siivilää vasten pois kaikki ylimääräinen vesi. Anna seoksen valua vielä 15-30 minuuttia niin että lähes kaikki neste on poissa. Valuta pannulle tilkka öljyä ja lisää nokare voita öljyn lämmettyä. Painele peruna-sipulimassasta omaan makuusi sopivan kokoisia kiekkoja ja paista niitä öljy-voi seoksessa, keskilämmöllä. Käännä kiekko noin 4 minuutin paiston jälkeen ja paista toiset neljä minuuttia, maista ja kokeile kypsyys. [Adsense-A] Kuva: Flickr Andi Gentsch
Toinen parempi vaihtoehto olisi ollut laittaa valumaan suodatinpussin läpi. "Maltti on valttia", lisää aineksia vähän kerrallaan, sekoita ja maista, niin saat parhaan lopputuloksen
Jos ruoan keksiminen työpäivän päätteeksi tuottaa tuskaa, syön aina salaattia ja lihaa. Välillä lautaselle pääsee lampaan- tai porsaankyljykset, välillä kana tai kuha
Kolmas mielenkiintoinen versio bibimbapista on sanchae bibimbap, eli niin sanottu vuoristo-bibimbap, joka on kasvisversio koostuen villinä kasvavista kasviksista, sienistä ja yrteistä
Näille vielä kylkeen uutta perunaa ja tottakai raikas kastike, joka sopii niinlihallekuinkalalle. Äskettäin uutisoitiin, että Stockmann Herkku siirtyy S-ryhmälle
Niin pieneksi kuin vain saat. Olen tehnyt itse useampaan kertaan kastiketta sen jälkeen ja jokainen kenelle olen sitä tehnyt on rakastunut kastikkeeseen samalla tapaa kuin minä ensi maistelulla ja olen antanut reseptiä eteenpäin
Koska tästä tuli viikonlopun ruokaa niin koskenlaskijan viherpippurijuustosta. kotiin päästyä tulee kuin yhdestä suusta, hei voitaisiinko tehdä lihapullia J
Niin nytkin. Ja nyt, kurkku ja tomaatti ovat niin kovia sesonkiherkkuja ja edullisiakin, että simppelin salaatin pyöräyttää vain pilkotusta kurkusta ja tomaatista ja tuoretta tilliä mausteeksi
Maustevoi sopii niin perunoille kuinkalallekin. Lämmitä grilli niin, että pystyt grillaamaan lohen ei suoralla lämmöllä (lohen alla oleva polttimo ei saa olla päällä)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.