S. i. t. ä. k. e. s. o. m. n. a. p. u. y. h. j. v. l. r. T. ö. d. -. ). R. P. 1. 0. g. /. 2. K. 3. V. (. ,. 5. L. H. 7. °. C. 4. O. U. I. E. +. Y. 5 l. d l. r k. t l. m i
Puurot ovat välillä, ainakin minulle, eräänlaista lohturuokaa. Kun olisi niin paljon muutakin tekemistä, kuin ruuanalaitto silloin kannattaa vetää syvään henkeä ja tehdä vaikkapa uunipuuroa, joka ei erityistä huomiota sinulta kaipaa valmistuessaan
Viikonlopun lehdessäni näin lehden ruokatoimittajan vihreästä tattarista tekemiä ohjeita ja yksi niistä houkutteli,etenkin kun minulla oli melkein kaikki ainekset
Tattaripuuro on hyvää, kunhan siinä on makeat hillot päällä. Tämän puuron valmistaminen kesti kyllä sen verran kauan, että se ei ainakaan aamupuuroksi pääse
Ootko koskaan kokeillut tehdä risottoa tattarista. Tattarista ja sen idättämisestä olen kirjoittanut aiemmin täällä, mutta kypsennetty tattari ei ole yhtään huonompi vaihtoehto sekään
Morjens. Onko sulla jotain ruoka-aineita jotka nousevat aika-ajoin ”ykköseksi” ja niitä tulee sitten käytettyä vähän joka paikkaan kunnes kiinnostus laantuu ja tuote unohtuu taas pitkäksi aikaa
Ihania ja gluteenittomia keksejä jotka on valmistettu pähkinäisistä tattarijauhoista, maustettu tulisella hillotulla inkiväärillä ja makeutettu toffeenmakuisella Muscovadosokerilla
Virtasalmen Viljatuote lähetti minulle jokin aika sitten gluteenittomia jauhoja ja jauhoseoksia. Niistä olen pikkuhiljaa tuotekehitellyt uusia reseptejä
Nämä gluteenittomat, laktoosittomat ja hiivattomat leipäset ovat mukava pikkutarjottava. Päätät vain leipoa, sekoitat ainekset ja paistat - koko hoito ottaa noin puoli tuntia
Nyt on jälleen blinien aika. Mielestäni blinejä voi aivan hyvin nauttia myös muulloinkin mutta näitä kausi- ja sesonkiruokia on ajan saatossa keksitty, tämä on hyväksyttävä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.