Kun katsoo maailmaa oikein avarin silmin, katsein ja sydämin, voi löytää itsensä tilanteista, joissa ei olisi ikinä maailmassa kuvitellut olevansa vielä vuosi sitten
Kuuluuko arkena syödä pelkkiä patoja, keittoja, laatikkojaja muhennoksia. Lohen ja salsan voi halutessaan laittaa maustumaan jo edellisenä iltana, jolloin ne on nopeasti valmiina seuraavana päivänä
vehnänorasvihersmoothieSikäli kun jouluun on enää tasan kaksi viikkoa ja vielä on tekemättä lähes kaikki jouluvalmistelut lahjahankinnoista laatikoihin, tuntuu että on aika ottaa järeämmät aseet käyttöön - väsymyksen torjunnassa nimittäin
Siispä sitä mitä kaapista löytyy ja sen enempää suunnittelematta pyöräytin tehosekoittimella jotain. Ja siitähän tuli niin hyvää että se on jaettava muillekin
Tässä uusimmassa Kg-lehdessä oleva juttu, jossa käsitellään raakaravintoa, taistellaan jälleen hieman ravintoterapeutin kanssa ja kerrotaan hieman tammikuun Raw-illastani, joka jäi viimeiseksi sellaiseksi
Nyt korjataan tämä puute ja samalla aloitetaan purkaa rästiin jääneitä hommia. Useampikin arvostelukappale keittokirjoja odottaa kommenttiaan olohuoneen lattialla
Tässä on helppo ohje aloittelevalle raakakokkaajalle. Näiden raakawrappien ehdoton kruunu on manteleista ja tomaateista tehty tahna, joka muuten on niin hyvää, että kannattaa kerralla tehdä isompi satsi
Karita Tykän kirja Hyvä huomenta- Raakaruokaa ihaniin hetkiin on ihanan raikkaan värinen. Vaaleat sävyt ja heleät kuvat korostavat kirjan sanomaa terveellisestä, hyvää tekevästä ja kuitenkin hyvältä maistuvasta raakaruoasta
Ja juu, onhan nää myös vegaaneja, gluteenittomia, eikä näissä ole lisättyä sokeria. Kuinka monen mielestä lapsuuden leivonnassa oli parasta se, kun sai syödä raakaa taikinaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.