Perjantaina syötiin hyvät hirven pippuripihvit ja eilen tehtiin paroninpaistista hirvenliha ragu. Sen huomaa siitä että viime vuoden viimeisiä hirvenlihoja syödään nyt vähän urakkameiningillä
Kerroksen vaihtumiskohta on aina I ja IV puikon välissä. s neulomatta ja neulo muut s. Neulo vielä nurjan puolen kerros ja aloita kantapohjan kavennukset
E. i. l. e. n. v. t. s. ä. y. p. J. u. h. a. k. o. m. r. ,. j. ). N. (. C. -. d. R. 8. 1. 0. +. ". ö. P. H. L. b. g. 6. 3. S. I. M. 2. 7. 5. O. V. k g. d l
T. a. l. v. i. s. e. t. ä. m. h. o. u. k. r. n. V. p. d. g. ù. -. ,. R. ö. y. c. (. ). j. M. S. A. E. N. &. 6. H. U. O. b. K. 2. 0. 4. f. 1. /. z. ". W. '. w. x. P. 5. 3. L. I. Y. à. è. ì. ò. é. C. F. ) l. d l
Kudoin itselleni lämpimät villasukatja koristeeksi laitoin tietenkin nappeja. Ajattelin kokeilla vähän erilaista vartta sukkaan ja mielestäni tuli ihan mukavan näköiset sukat, vai mitäs tuumaatte
T. ä. m. i. t. a. l. n. e. k. s. o. y. B. u. -. r. v. h. j. ". P. K. p. ,. Y. 2. 5. 8. d. g. ö. S. b. N. I. R. ù. 1. 3. 0. 4. 6. J. (. ). L. M. A. f. c. k g. d l
B. o. l. g. n. e. s. -. k. a. t. i. ,. r. ù. b. I. v. h. p. j. S. u. M. ä. d. f. c. m. P. y. T. ö. H. K. V. 1. 7. 0. 8. 9. A. ú. Y. G. L. E. J. O. N. (. 4. ). 3. 5. /. 2. R. d l
Jos on aikaa nysvätä keittiössä ja odotella ruoan valmistumista vähän normaalia kauemmin, kannattaa tehdä jauhelihakastike Siken italialaisen ohjeen mukaan (kirjasta "Ruokaa rakkaudella")
O. l. e. n. t. o. s. i. h. u. k. m. ä. p. a. r. ,. y. j. v. E. ö. -. T. B. g. d. A. M. R. c. b. 6. 1. 2. 4. 3. (. ). 0. +. 8. N. K. H. L. S. P. k g. r k. d l
on kantoliinassa tai rintarepussa niin, että jalat ovat ulkona liinasta/repusta. Ehkä pidempää sukkaa ei myöskään niin helpolla saa vetäistyä jalastaan pois
Itse en muuten ole mikään villasukkien suurkuluttaja, mutta hiihtäessä ja luistellessa pidän yleensä villasukatjalassa, niin ei tarvitse ulkoilun jälkeen koko loppupäivää lämmitellä varpaita
Saimme mummolasta marjojen ja mehujen lisäksi syksyllä mukaan palasen hirvenlihaa ja nyt pakastinta jouluruokia varten tyhjentäessä sen onneksi muistimme
Viime keväänä tein lasagnea ja postasin sen hyvin epämääräisessä hengessä lähinnä sen vuoksi, että mukaelmani ovat joka kerta erilaisia, sitä saa mitä sattuu tulemaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.