Tämä kakku on ollut jo pitkään mielessäni. Kakussa on kostea suklaakakkupohja. Tee kakkupohja. Täytä kakku mielellään seuraavana päivänä, jotta kakkupohjaa on helpompi käsitellä
Hei. Olen varmaan sanonutkin miten rakastan talvea ja lunta. Noh, rakastan myös kesää ja lämpöä ja sitä miten voi pistää päälleen kaikkia kivoja kukkakuosisia vaatteita ja erilaisia aurinkolaseja
Viime sunnuntaina teki mieli jotain raikasta, keväistä ja sopivan makeaa. KeväinenRaakakakku. Makeutuksen kakku saikin juuri mulpereista ja taateleista, eikä hunajaa tarvittu ollenkaan
Tämä on tavallista kuivakakkua kosteampi ja mehevämpi kakku jossa on rapea kuori. Saara on tehnyt näitä viime vuosina joten kakusta on tullut meidän perheessä jo perinnekakku jouluisin, mutta sopii milloin tahansa kahvipöytään
Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoilulautaselle ja koristele kakku murennetulla Kismet Fazerinalla. Hiihtoloman kunniaksi kävin läpi reseptejä julkaisemattomia reseptejä ja tässä niistä yksi
When life gives you lemons, make smoothie. Sitruuna on haastava raaka-aine raakana, sillä kitkeryydessään se se helposti tuntuu ikenissä ja kitalaessa saakka eikä sitä kuitenkaan haluaisi upottaa sokeriin makeuden saamiseksi
Voi aurinko, kevät ja tulppaanit. Tänään on ollut täydellinen päivä. aamulla uunituoreita rieskoja, vietimme keväänavajaisia grillaten ja hyvällä rieslingillä skoolaten, ulkoilimme hohtavassa auringossa tuntitolkulla, saimme hoidettua parin viikon kauppareissut (ja ostin boonuksena uudet housut), illalla luvassa UMK-finaali, sauna ja takkatuli
Nyt se päätyi juustokakkuun kahvipöytään vieraille. Ihanan pehmeä ja mieto maku tuli tähänkin kakkuun. Jo useampi viikko sitten tarttui kaupassa mukaani Bonnen trooppinen sose purkki
Sitten kokoa kakku laittamalla yksi osa kerrallaan lautaselle ja laita sen päälle kreemi. Lopuksi koristele kakku murskaamalla osista jääneet palat ja ripottele ne kakun päälle ja reinoille
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.