Raikas Turska Salaatti
Katinkka`s Blogi
Katinkka`s Blogi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Ota kaksi lautasta,toinen matala ja toinen laakea. Riko kaksi kanamunaa (kaksi filettä)
  • ja vatkaa muna rikki. Lisää hieman suolaa ja valopippuria munan sekaan.Ota toiseen laakeaan lautaseen korppujauhoja noin 2dl.
  • Lisää reilu nokare voita . Lisää kala pannuun anna kypsyä noin 1-2min,käännä isolla lastalla varovasti.Anna ruskistua toiselta puolelta valele lopuksi lusikalla ruskistunutta voita kalan pinnalle ja käsittele samoin toinen kalafile.
  • Peitä paistettu kala foliolla ennen tarjoilua.
  • 1 tl punaista Carry tahnaa
  • 4-5 rkl majoneesia
  • 1/2 tl piparjuuri tahnaa
  • Ripaus mustapippuri rouhetta
  • Ripaus sokeria
  • 1 tl sitruunamehua
  • 1 -2 rkl valkoviinietikkaa
  • Jos maku liian kirpeä lisää sokeria tai hunajaa.Sekoita lusikalla ja kaada kalan päälle ja salaatin sekaan.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.