Raparperi-crumble ja vaniljakastike
Hämmentäjä
Hämmentäjä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 6 dl sokeria
  • 1 l raparperia paloina
  •  
  • Pohja
  • 3,2 dl vehnäjauhoja
  • 2,5 dl kaurahiutaleita
  • 1 dl sokeria
  • 125 g margariinia tai voita sulana
  • 1/2 tl kanelia
  • 1 tl kardemummaa
  •  
  • Sokerikastike
  • 1 dl sokeria
  • 2 rkl maissitärkkelystä
  • 2,5 dl kylmää vettä
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 4 dl maitoa
  • 3 rkl maissitärkkelystä
  • 1 muna 1 rkl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.