Tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla, varsinkin jos pitää omena-kaurapaistoksesta. Lämpimänä kesäpäivänä tämä maistuu aivan ihanalta vaniljajäätelön kanssa
Tai raparperi-kaurapaistos tai nimellä nimellä haluaakaan kutsua. Yhtä kaikki, hyvää. 0,5 litraa raparperinpaloja 2 rkl ruokokidesokeria tai tavallista sokeria 1 tl kanelia 4 dl kaurahiutaleita 1 dl juoksevaa margariinia 0,5 dl ruokokidesokeria tai tavallista sokeria 1 tl kardemummaa 1 tl vaniljasokeria Jos käytät pakastettua raparperia, sulata se ja valuta ylimääräinen neste pois
Raparperi-kaurapaistos. Meillä raparperit ovat lähteneet tänä vuonna jo niin kovalla vauhdilla kasvuun, että lahjoitin jo varsia anopillekin ja samalla sain perheeltäni toiveen valmistaa niistä jotain herkkua myös meille
Entinen työkaverini tarjosi monta kesää sitten tätä herkullista paistosta töissä. Ihastuin tähän ohjeeseen niin, etten ole sitä juurikaan alkuperäisestä muuttanut
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.