Raparperi-kinuskijuustokakku
Kakkumonsteri
Kakkumonsteri
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 15-18 cm kakku
  • 24 cm kakku
  •  
  • Pohja
  • 180 g keksejä
  • 50 g voita
  •  
  • Täyte
  • 4 dl kermaa
  • 400 g tuorejuustoa
  •  
  • Kinuskitäyte
  • Puolet kerma-tuorejuustoseosesta
  • 2 dl kinuskikastiketta
  • ½ dl vettä
  • 4 liivatelehteä
  •  
  • Raparperitäyte
  • Puolet kerma-tuorejuustotäytteestä
  • 2 dl raparperihilloketta
  • ½ dl vettä
  • 4 liivatelehteä (sokeria)
  •  
  • Raparperihilloke
  • 5 dl raparperia pieninä paloina
  • ½ dl vettä
  • 1 dl sokeria
  •  
  • Mansikkakiille
  • 3 dl mansikoita survottuna
  • 4-5 liivatelehteä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.