Raparperi-mansikkahillo (jää hieman yli). Raikas raparperi-mansikka -nakukakku synttäreille. Tytön synttäreitä sukulaisten kanssa vietettiin toukokuussa, muutama
Mitenkähän maistuisi raparperi-mansikkahillo. Terveysintoilija täällä taas. Olen aikaisemminkin kirjoitellut mansikkaisesta ja herukkaisesta raakahillosta täällä, mutta tässäpä uusi versio
H. y. v. ä. E. e. s. t. i. n. T. a. l. I. p. (. 2. 4. ). K. r. o. u. -. m. k. h. j. P. ö. ,. d. S. 9. 5. N. 1. 3. c. V. +. 6. R. 0. g. ½. D. O. A. L. J. *. b. ü. ô. M. B. d l. s l
Pienen lisäviban kakkuun antaa tällä kertaa jääkaapista tyhjennetty purkinpohja raparperi-mansikkahilloa, sekä tietysti ne mansikat, joita on tässä sesongin aikana tullut taas pisteltyä oikein urakalla
Ohje täältä. 500 g raparperia paloiteltuna. 500 g mansikoita viipaloituna. 1 dl vettä. 2 tl vaniljasokeria. 500 g hillosokeria 500 g raparperia paloiteltuna
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.