Rahka on yksi takuuvarma raaka-aine jota meidän jääkaapistamme aina löytyy, niinpä ei ollut vaikea keksiä mitä leipoisin kun sain naapurista raparperia
Tällä ohjeella tulee pellillinen maailman parasta raparperipiirakkaa. Kokemuksesta voin sanoa, että se on aina maistunut vieraille ja itse leipurillekin
Jee, raparperikausi on alkanut. Pari viime kesää oon manaillut ja tuskaillut meidän onnetonta raparperisatoa, mutta nyt vihdoin näyttää siltä, että satoa tulee vähän paremmin
Taas piti leipoa pellillinen omenapiirakkaa. Tätä ei vain voi vastustaa. Pienet piirakat tulevat ihanan meheviä ja herkullisia omena-ansan ohjeella, mutta pellillinen pitää ehdottomasti tehdä tällä, ison rahka-murupiirakan ohjeella
R. a. k. s. t. n. ä. j. o. u. l. h. i. m. r. v. ,. e. p. f. J. y. (. b. w. ). M. d. V. -. L. U. N. T. A. 4. 0. 5. 2. 7. g. ~. 6. 1. S. K. 3. P. ö. O. F. E. d l. t l
Raparperia riittää vielä ja uudet ohjeet ovat tervetulleita, ihan vaan vaikka vaihtelun vuoksi. Tässä taas uusi kokeilu, Mansikkamäen Ebeltä löysin tämän ohjeen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.