Ihana ystäväiseni Jonna on tässä useaan otteeseen kertonut leipomastaan focacciasta joka kuulostaa niin älyttömän hyvältä, että oli pakko urkkia resepti ja kokeilla itsekin
Valokuvausta varten pelastettujafocaccia-leipäpaloja (eri satsi kuin ylempänä). Ainakin minun kaapeissani on aina jauhoja, hiivaa ja öljyä, ja leivän päällekin löytyy useimmiten paljon asioita
) ja itse tehty, uunista juuri tullut focaccia-leipä. Teen leivän tällä perusreseptillä, ja varmasti löytyy parempiakin, mutta olen tuon todennut toimivaksi ainakin meillä
En ole koskaan ollut näin ahkera pizzaiola kuin tämän kevään ja kesän aikana. Sen voi päällystää pelkästään juustoilla tai tehdä roomalaiseen tapaan, silloin se on kuin ohut focaccia-leipä ilman mitään päällysteitä
Blogi on pysynyt hiljaisena. Focaccia-leipä. / Pahoittelut teille, jotka ootte ahkerasti käyny kurkkaamassa, olisiko uutta luettavaa ja joutuneet pettymän
Olivat oikein herkullisia ja täyttäviä. Focaccia-leipä. Mittaa durum-jauhot isoon kulhoon. Sekoita joukkoon (suolamyllyllä) hienoksi jauhettu merisuola
Suosituin näistä (ainakin meidän matkalla) oli prosciutto ja mozzarella sekä focaccia-leipä. Matkakohteenamme oli tällä kertaa Rooma ja sen kaikki ihanat nähtävyydet ja kohteet
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.