Raparperi taipuu juhlaan kolmella eri tavalla
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 plo proseccoa
  • Mehua varten tarvitset;
  • 7 dl pilkottua raparperia
  • 1 dl sokeria
  • 1/2 dl fariinisokeria
  • 1/2 dl vettä
  • 2 rkl hunajaa
  • nippu tuoretta minttua
  • Raparperihilloa varten tarvitset;
  • 5 dl pilkottua raparperia
  • 1 rkl voita
  • 1 dl vaaleaa siirappia
  • 1/2 tl kardemummaa
  • Jäätelömassaa varten tarvitset;
  • 2,5 dl kuohukermaa
  • 1 1/2 dl turkkilaista jogurttia
  • 3 munan keltuaista
  • 1 dl fariinisokeria
  • 1/2 dl kidesokeria
  • 1 rkl mantelilikööriä
  • 3/4 tl vaniljasokeria
  • Koristeeksi;
  • 100 g valkoista suklaata
  • 2,5 dl omenasiideriviinietikka
  • 1 dl muscovado -taysruokosokeria
  • 300 g raparperia pilkottuna
  • 4-6 tuoretta taatelia pilkottuna
  • 3 cm pala inkivääriä raastettuna
  • (1/2 dl hienoa sokeria)
  • 4 murskattua kardemumman siemeniä
  • ripaus suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.