Raparperibroileria - ruokaa raparperista
Viikonloppukokki
Viikonloppukokki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 kg
  • suolaa
  • 2 tl nelimaustetta
  • 2 tl kanelia
  • 1 rkl muscovadosokeria
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 2 banaanisalottisipulia
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 3 keskikokoista vartta
  • tarjoiluun
  • salaattia
  • vuohenjuustoa
  • 220 asteiseen uuniin ja kypsennä noin
  • 180-200 asteeseen Kypsennä vielä noin
  • 25-35 min
  • 2 rkl mustapippuria pieneksi ja sekoittamalla siihen jauhettua muskottia, neilikkaa ja muskottipähkinään
  • 1 rkl kutakin

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.