Tässä on suosikkiresepti viime vuodelta, eli raikas raparperijäätelö. Raparperikausi on taas alkanut ja ihana raparperi taipuu esimerkiksi piirakkaan, kiisseliin, chutneyksi ja vaikkapa jäätelöksi
Vihdoinkin ihan oikea kesä. Helteellä oloa viilentää jäätelö, jossa on samettista banaania ja syntisen suussasulavaa suklaata - eikä lainkaan lisättyä sokeria
Aijai, kyllä säätiedot näyttää tälle viikolle niin lämmintä että kyllä se kesä tulee. Kesähän tarkoittaa myös sitä että jäätelöä alkaa kulumaan enemmän
Raparperijäätelöä tein ekan kerran jo kesällä, kun löysin pakastimesta viimevuotisia raparperejä, ja ensimmäinen kokeilu oli vähän väkevää, mutta hyvää silti
Jäätelökonetta ei ehkä olisi tullut koskaan hankittua, niin tilaa vievä vempele se on. Sain onnekseni kuitenkin sukulaisten vanhan laitteen ja kun kerta sellainen on, eihän sitä voi käyttämättä jättää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.