Raparperipaistos (2–3. Raparperi sopii loistavasti erilaisiin uunipaistoksiin. Raparperissa on sen verran reippaasti luonnetta, että uunikypsytys ei onnistu taltuttamaan sen makua liiaksi
Tämä yllä oleva herkku, raparperipaistos meinasi viedä kielen mennessään. Paistosta tulee usein tehtyä vain omenasta tai joskus myös marjoista mutta ehdottomasti tätä raparperipaistosta tulee tehtyä uudelleen
A. l. k. u. e. s. ä. r. a. p. i. t. o. v. h. m. n. j. y. ,. V. d. M. ö. R. T. P. &. E. I. S. O. (. 4. g. ). 3. 2. 1. 0. 5. f. L. -. 9. K. N. c. 7. d l. t l
Raparperipaistos suoraan 80-luvulta, olkaa hyvä. Pitkästä aikaa kaivoin kätköistäni sinisen ruutuvihon, johon olen tallettanut ohjeita yläasteen kotitaloustunnilta
Ja pikku pikku raparperipaistos oman pikku pikku maan omista pikku pikku raparpereista. Tänään oli taas hyvä päivä huomata, että onni tulee pienistä asioista
Nomnom, kuinka ihanaa raparperipaistosta. ) Ajattelin käyttää raparpereja vielä joihinkin leivonnaisiin, kun ne vielä ovat hyviä, niin siten syntyi tämä herkullinen raparperipaistos
Ilman tätä raparperipaistosta ei tule (alku)kesää, ja sehän nyt on, eikö. Raparperiajan minulla käynnistää aina tämä teinivuosilta saakka mukana kulkenut, seiskaluokan kotitalouskirjastakin tuttu helppo herkku
Sain tämän hyvin helpon ja nopean raparperipaistoksen ohjeen amerikkalaiselta kaveriltani. Se ei eroa paljoakaan suomalaisista ohjeista, mutta on joka tapauksessa tosi hyvää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.