Raparperipiirakka
Nöyhtäpallero
Nöyhtäpallero
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 100 g voita tai margariinia
  • 3/4 dl sokeria
  • 1 muna 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl mantelijauhoja (voit myös yhtä hyvin jättää mantelijauhon pois ja käyttää 2 dl vehnäjauhoja)
  • 1 dl kauraleseitä
  • 1 tl leivinjauhetta
  •  
  • täyte
  • 2 dl kermaviiliä
  • 1 muna 3/4 dl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • raparperia
  • perunajauhoja, jos käytät jäisiä raparpereja

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.