Raparperipiirakka
Keittiökriitikko
Keittiökriitikko
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 annos = 20x20cm kanttinen vuoka TAI noin 22cm halkaisijaltaan oleva pyöreä kakkuvuoka
  • Taikina;
  • 75 g voita/margariinia
  • 1,25 dl sokeria
  • 0,75 dl isoja kaurahiutaleita (ei pika)
  • 2,25 dl vehnäjauhoja
  • 1 muna 1 keltuainen 0,5dl maitoa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 tl (reilu) leivinjauhetta
  • Raparperit;
  • 25 g voita
  • ½ dl fariinisokeria
  • ½ dl hienosokeria
  • n.300-350g raparperipaloja
  • 1 rkl perunajauhoja
  • Muruseos;
  • 25 g voita
  • ½ dl fariinisokeria
  • 1½ dl isoja kaurahiutaleita
  • ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl vettä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.