Raparperipiirakkaa vaniljalla ja tatinin tapaan
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 150 g voita tai margariinia
  • 1 dl sokeria
  • 1 muna
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 2 ps vanhan ajan vaniljakastikejauhetta
  • 4 ½ dl maitoa
  • 100 g valkosuklaata
  • 300 g raparperia
  • (4 annosta)
  • Taikina
  • 100 g kylmää voita
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl tomusokeria
  • 1 muna
  • Täyte
  • 100 g voita
  • 2 dl sokeria
  • ½ kg kevätraparperia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.