Raparperitorttu ja heräilevä puutarha
Omenaminttu
Omenaminttu
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 100 g kylmää voita kuutioina
  • 1 ½ rkl sokeria
  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • ½ dl jääkylmää vettä
  • 1 ½ dl omenasosetta
  • ½ l raparperipaloja
  • 75 g kylmää voita kuutioina
  • 1 dl sokeria
  • 1 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 dl kookoshiutaleita
  • 27 cm:n irtopohja- tai piirakkavuoan pohjalle sekä reunoille. Pistele haarukalla ja pane taikina jääkaappiin tai pakastimeen noin 15 minuutiksi. Paista pohjaa ilman täytettä 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia Valmista muruseos sekoittamalla kylmä voi, sokeri, vehnäjauhot ja kookoshiutaleet keskenään joko yleiskoneessa tai käsin nyppimällä. Seos on valmista, kun se on murumaista.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.