Rapeaa mustekalaa ja maalaisleipää
Keittotaiteilua
Keittotaiteilua
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Paistettu mustekala
  • 1 kokonainen mustekala (noin 1-1,5 kg)
  • 4 litraa vettä
  • 5 rkl merisuolaa
  • 2 valkosipulinkynttä reilu loraus kuivaa sherryä
  • 2 sitruunan siivua
  • oliiviöljyä
  • mustapippuria
  • Tomaattikastike
  • 400 g San Marzano -säilyketomaatteja
  • 2 valkosipulinkynttä 1 tl chilijauhetta
  • 1 tl kuivattua persilja
  • 1 tl kuivattua basilikaa
  • 1 tl kuivattua timjami
  • 1 kevätsipuli suolaa
  • mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.