Rapeat kanan koipireidet uunijuureksilla
www.kariniemen.fi
www.kariniemen.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 pkt Kariniemen Kananpojan Koipireisi marinoitu n. 1,3 kg
  • 12 perunaa
  • 12 porkkanaa
  • 11 sipuli
  • 12 pientä punajuurta
  • 1 pala lanttua
  • 1½ dl oliiviöljyä
  • 12 rkl hunajaa
  • 11 sitruunan raastettu kuori
  • 11 rosmariinin oksa
  • 1 suolaa ja mustapippuriaOta kanapalat huoneenlämpöön n. 30 min ennen paistamista. Paloittele juurekset ja pyörittele ne öljyssä. Mausta hunajalla, sitruunankuorella, suolalla ja pippurilla. Revi rosmariinista lehdet ja sekoita ne juuresten joukkoon. Laita juurekset uunivuokaan tai -pellille ja nosta kanapalat päälle. Paista 180 asteisessa uunissa noin tunti. Anna levähtää hetki ennen tarjoilua.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.