S. i. t. ä. o. n. k. j. (. r. e. ö. m. ). p. a. u. v. s. l. E. h. d. ,. A. +. y. H. /. N. g. R. U. -. b. 3. 0. 5. 4. 7. 2. O. L. P. 1. M. I. T. V. ) l. d l. t l
1. Kuori katkaravut mutta anna pyrstön uloimman osan jäädä kiinni. Kuori ja hienonna valkosipulit, raasta inkivääri hienosti, tarvitset 1 ruokalusikallisen
T. e. i. m. u. d. k. s. v. o. a. t. r. l. p. ä. h. J. n. y. O. j. 6. -. 8. R. 4. 0. g. b. f. 1. c. 2. ö. M. (. ). N. L. S. A. ,. P. Y. K. 5. /. Ä. V. H. d l. t l
Sekoita korppu- ja vehnäjauhot, mausteet sekä ananasmurska liemineen. Anna turvota 10 minuuttia. Lisää korianterisilppu, jauhettu kalkkunanliha ja muna
Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää sokerit ja mascarpone. Sekoita löysähköksi vaahdoksi. Laita tarjoilulasien pohjalle ensin mascarponevaahtoa, sitten keksiä, vaahtoa, mustikoita, vaahtoa ja taas mustikoita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.