Raperperi-vadelmakaurapaistos ja vaniljakastike
Foodassion
Foodassion
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 10 dl raparperin varsia
  • 1 tl kanelia
  • 1 tl kardemummaa
  • 6 rkl vadelmahilloa (esim. Bonne Maman)
  • n. 200 g voita
  • 1,5 dl sokeria (mieluiten tummaa tai fariinisokeria)
  • 6 dl kaurahiutaleita
  • 1 dl korppujauhoja
  • 4 dl maitoa
  • 1 rkl sokeria
  • 2 rkl vaalean kastikkeen suurustetta (tai perunajauhoja)
  • 1 kananmunan keltuainen
  • 1 tl vaniljasokeria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.