Raparperi sopii loistavasti erilaisiin uunipaistoksiin. Raparperissa on sen verran reippaasti luonnetta, että uunikypsytys ei onnistu taltuttamaan sen makua liiaksi
Nyt kun raperperia puskee joka puskasta, niin täytyyhän sitä jotenkin hyväksi käyttää. Leivoin äidin reseptiaarteista piirakkaa, jonka voi tehdä myös marjoista, omenista tms
Kesäkuumalla jälkiruokana maistuu raikas panna cotta. Perinteinen panna cotta valmistetaan pelkkään kermaan, mutta keveämpi ja raikkaampi versio syntyy jogurtin avulla
lauantai 19. heinäkuuta 2014. Raparperi-mustikkahillo. Innostuin vadelma-raparperihillosta niin paljon, että halusin kokeilla raparperin yhdistämistä myös mustikkaan
"Mehun keitosta jää runsaasti maukasta sosetta, jonka voi käyttää hyödyksi jälkikäteen. Ei ole montaa. kasvia, joka vetäisi vertoja raparperin raikkaudelle, muunneltavuudelle ja
Food is Art valtasi Tampereen kauppahallin taas perjantaina ja lauantaina. Tällä kerralla teemana olivat jälkiruoat, ja sehän sopi kaltaiselleni herkkupersaukselle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.