T. e. k. i. m. l. o. a. t. s. v. h. j. n. u. K. p. r. ä. f. J. ö. y. ,. H. V. . S. O. R. A. N. I. M. E. L. U. P. -. 4. (. ). 3. d. 1. b. c. 2. 0. 8. 6. Y. d l. t l
Idea näistä pizzoista syntyi, kun ystäväni tutustutti minut lohipizzaan (jota myöskin täytyy tehdä teille, hyvää sekin), jonka pohjana oli käytetty tortillaa
Farangissa on listalla karamellisoitua possua ja löysin ohjeen netistä Ruokalan sivuilta. Jumaloin Tomi Björkiä ja haluaisin kovasti syömään hänen ravintoloihinsa
Krepit ovat ranskalaisia lettuja, jotka ovat ohuempia kuin perinteiset suomalaiset letut ja ne voidaan tarjota joko suolaisen tai makean täytteen kanssa
B. l. o. g. i. t. v. a. m. n. u. e. h. y. ä. ö. s. p. r. d. k. ,. U. j. K. A. -. b. T. S. M. P. 2. 5. 1. /. (. ). c. E. J. L. 0. Ö. x. 7. R. I. f. O. w. z. C. q. '. °. l. d l
Lehtikaalisipseistä tuli jo jokin aika sitten jo ihan hittiruokaa - eikä mikään ihme, sillä ovathan ne ihan superterveellisiä ja kaiken lisäksi älyttömän hyviä ja ihania naposteltavia
T. ä. m. r. u. o. k. a. n. l. p. e. i. s. t. (. C. h. S. ). ,. j. v. V. X. Ä. d. I. x. -. y. b. ö. g. K. L. R. 1. 5. 3. 4. 2. c. P. 7. 0. A. 6. J. E. U. a l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.