Idea näistä pizzoista syntyi, kun ystäväni tutustutti minut lohipizzaan (jota myöskin täytyy tehdä teille, hyvää sekin), jonka pohjana oli käytetty tortillaa
Lehtikaalisipseistä tuli jo jokin aika sitten jo ihan hittiruokaa - eikä mikään ihme, sillä ovathan ne ihan superterveellisiä ja kaiken lisäksi älyttömän hyviä ja ihania naposteltavia
Polenta, italialainen maissipuuro, on niitä ruokia jotka unohdan välillä ja sitten kun ne taas löytävät lautaselleni, ihmettelen kuinka olenkaan voinut unohtaa tällaisen maukkaan ruokalajin
2/3 nippua tankoparsaa. 2/3 nippua tankoparsaa. Tämä taitaa nyt olla viimeinen parsaresepti hetkeen. Olen puputtanut parsaa niin huolella, että kevään kiintiö alkaa olla täynnä
Nakkaa kasvikset ja 1/2 keitinliemestä blenderiin tai sekoita sauvasekoittimella. Kurpitsoista eniten rakastan Butternut -kurpitsaa eli suomalaisittain myskikurpitsaa
/. T. ä. m. n. k. i. o. h. j. e. p. s. t. a. u. l. y. U. L. v. -. d. (. 6. 2. 0. 1. 4. ). O. r. ,. c. f. V. H. ". K. 5. M. J. R. g. 3. N. I. P. l. d l. t l
1dl riisimaitoa/mantelimaitoa/mitä tahansa maitoa. Pitkästä aikaa alkoi tehdä mieli leipää. Leipä itsessään ei ole minulle mitenkään erityisen suuri ja tärkeä juttu
Bongasin reseptin aikoinaan Nigellalta ja hän käytti kakussa maissijauhoja, ei polentajauhoja. 200g voita200g sokeria200g mantelijauhoja100g polenta- tai maissijauhoja (Maizena)1,5tl ruokasoodaa3munaa2 sitruunan kuoriraaste Vaahdota voi ja sokeri. 100g polenta
1dl riisimaitoa/mantelimaitoa/mitä tahansa maitoa. . Pitkästä aikaa alkoi tehdä mieli leipää. Leipä itsessään ei ole minulle mitenkään erityisen suuri ja tärkeä juttu
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.