P. o. r. k. a. n. u. e. h. d. t. m. s. i. l. v. O. p. ä. ,. j. y. K. N. ö. T. R. w. V. g. L. f. -. b. M. c. (. Y. ). 1. 5. ~. 3. 6. 0. 2. 4. 7. A. S. J. /. I. t l. d l
Parsa-aika on taas parhaimmillaan. Yksi pitää vihreästä, toinen valkoisesta, kolmas molemmista. Vihreä ja valkoinen parsa (アスパラ・asupara) ovat tismalleen sama kasvi, valkoinen on vain kasvatettu pimeässä tai mullan alla
Kun tein Brita-kakun, mietin voisiko sen tehdä niin, että kiisseli olisikin jo valmiiksi marengin alla ja samalla saisi kaunista keroksellisuutta kakkuun, ilman valuvia täytteitä
Blogivuosien aikana olen syönyt niitä eri versioina. Yksi näistä versioista löytyy täältä. Tofu-kesäkurpitsapihvit on ehkä yksi eniten tehty ruoka keittiössäni
Muistatte ehkä mascarpone-omenapiiraan. Sen ohje on täällä. Se on taivaallista, mutta kaapissa ei ollut mascarponea ja mietin kuumeisesti, että miten voisin sen ikään kuin vaihtaa johonkin muuhun yhtä herkulliseen
Kavereita oli tulossa seuraavana päivänä juhlistamaan mun synttäreitä ja osa meistä onkin jonkinlaisella terveyskuurilla, joten mikä olisikaan parempi valinta juhliin kuin terveellisempi versio klassisesta piirakasta
Kakkuun tulleista ruusuista tein siis aika yksinkertaiset versiot nopeasti ennen kirkkoa. Aiemmin kokeilin prinsessakakkua gluteenittomalla Kinuskikissan prinsessakakun täytteellä, mutta pakko taas todeta, ettei se vetänyt vertojaan Ulla Svenskin prinsessakakun suussasulavalle vaniljakreemille
Tai en nyt tiedä onko se rapujen juhlaa, että ne keitetään hengiltä ja syödään. Rapujen keittäminen. Mutta siihen ei kannata nyt takertua, sillä herkkuahan se on, rapu
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.