Haaveilin laitteen sisälle kiipeämisestä ja sinne leiriytymisestä loppupäivän matikantuntien ajaksi. Dip them into liquid raw chocolate coating and place on a baking sheet
Lisäksi avokadokausi on juuri nyt parhaimmillaan, joten meillä avokadon ystävillä on onnenpäivät. Raw pasta made of zucchini and carrot is light but tasty meal – perfect for lunch
Tässäpä siis täydellinen välipala tai kaveri iltapäiväkahville täynnä kuitua, hyviä rasvoja ja muuta gutaa tekevää – aavistuksen pullaa parempi vaihtoehto
2dl pähkinäsekoitusta tai valitsemiasi pähkinöitä. 2rkl kookoskermaa (voit myös laittaa lisää cashewpähkinöitä). 1-2rkl agavea tai hunajaa. 2dl pähkinäsekoitusta. 2rkl kookoskermaa. 1-2rkl agavea tai hunajaa
2. K. u. i. n. k. a. s. r. e. m. v. o. t. ,. p. ä. l. y. ö. h. j. d. O. b. g. '. E. T. H. P. V. L. R. -. U. M. N. J. S. 1. 0. 5. c. +. 6. 3. A. ) l. d l. t l
Ensimmäisenä päivänä taikinan vaivaus, toisena kaulitsemista useammassa erässä ja kolmantena päivänä rullaaminen, kahden tunnin kohottaminen ja paistaminen
Munamies, munavoi ja karjalanpiirakat vuodelta 2011. Itsetehdyt karjalanpiirakat vuodelta 2012. Savolaisen karjalanpiirakkakurssi vuodelta 2013. Karjalanpiirakat ja pääsiäinen jolloin mikään ei onnistunut vuodelta 2014. Maailman parhaat karjalanpiirakat vuodelta 2015. Noin 2 dl valmista puuroa jäi, sen söin tänään sokerin ja kanelin kanssa, ei tullut hävikkiäkään. 2 kananmunaa. 2 dl vehnäjauhoja. 2 tl suolaa. Levitin uunipellit ympäri keittiötä (minulla ei ole koskaan laskutilaa tarpeeksi) ja kuumensin uunin 275 asteeseen. Nostin nämä individualistiset piirakat uunipellille (ilman leivinpaperia, sillä tavallinen leivinpaperi ei kestä 275 asteen lämpöä kärähtämättä) ja paistoin piirakoita 13 minuuttia. 2/5 taikinasta tein aika pieniä piirakoita, joita mahtui pellille 16 kappaletta. 2 kananmunaa. 2 dl vehnäjauhoja. 2 tl suolaa
5dl + 2rkl kaakaojauhetta. 2rkl kaakaojauhetta. Kuinka suuremmin voi mokata, kun pitää älytöntä hiljaisuutta näin joulun alla, jolloin hyville ohjeille ja lahjaideoille on kysyntää
2. 2. 2. H. y. v. ä. a. l. k. n. u. t. o. i. e. ,. j. s. d. m. p. U. b. g. h. r. J. ö. ). P. O. /. K. S. T. -. M. c. V. E. L. +. &. R. 1. (. 3. w. ½. B. ". ) l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.