1/2 dl mannasuurimoita eli rawaa. 1/2 dl mannasuurimoita eli rawaa. Postailin vauvojen soseista täällä ja täällä ja täällä, ja nyt laitan vielä pari reseptiä vauvojen puuroille, sillä niistä on kyselty
kotijuustolla tai valmistaa itse) 2 dl besania eli kikhernejauhoa 1 dl rawaa eli mannasuurimoita (jos haluaa pakoreista rapeita) Ripaus asafoetidaa (hing eli hajupihka) ½ tl chilijauhetta 1 tl mustapippuria 1 tl korianterijauhetta Maun mukaan suolaa Tarpeen mukaan vettä 2-3 dl öljyä uppopaistamista varten Valmistus
Dhokla on tyypillinen osa ateriaa luoteis-Intiassa, mutta on yleinen myös snackinä. Dhoklasta tulee hieman mieleen leipä, mutta koostumukseltaan se muistuttaa enemmän kakkua
paneer butter masalaa, papadia, sabudana vadaa sekä dhoklaa. Ravintolajuttuja on kyselty, joten tässä vähän tunnelmia taannoiselta ravintolareissultamme
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.