+. S. ö. i. n. e. k. a. r. l. ä. m. s. R. d. V. v. t. c. u. p. K. o. J. ,. h. j. y. N. P. ". T. ). -. g. (. C. 1. 2. 4. 0. 3. /. 7. 5. H. D. O. 8. L. F. f. A. 9. B. w. W. E. k p. g ). d l. t l. r k. m i. g ,
K. O. S. -. V. A. L. U. M. N. I. T. J. o. s. e. t. i. j. a. n. h. l. p. r. v. k. u. ,. ä. y. m. d. 2. 0. ö. E. H. Y. 3. D. R. C. P. (. 1. ). c. b. 8. /. 7. 5. f. 4. g. B. w. Ä. d l. t l
RedVelvetCupcakes ohje. Yksi omista lempparikakuistamme on redvelvet - ihanan samettisen kakkupohjansa ja herkullisen tuorejuustokuorrutteensa ansiosta
P. u. n. a. i. s. t. M. h. k. e. V. l. o. S. ä. m. v. ,. r. j. C. f. R. d. p. A. T. y. I. ö. B. K. J. O. H. 6. 5. 1. 2. L. Y. (. 0. c. ). 7. 3. -. 4. Ä. E. U. g. /. ) l. d l
+. +. N. y. t. u. l. e. h. k. ä. p. s. i. n. o. m. j. a. (. ). v. d. r. ö. M. H. ,. c. T. -. D. I. K. J. A. 1. 5. g. 0. 7. f. 3. 2. O. L. S. V. 4. /. Ä. R. E. U. Ö. Y. P. ) l. d l. t l. c m
RedVelvetcupcakesTaikina. 6 dl vehnäjauhoja2 rkl kaakaojauhetta2 tl vaniljasokeria 3,5 dl sokeria300 g huoneenlämpöistä voita2 isoa kananmunaapunaista ellintarvikeväriä (laitoin Wiltonin Red No taste väriä 1 tl)reilu 2 dl piimää 1,5 tl ruokasoodaa2 tl valkoviinietikkaa Sekoita jauhot, vaniljasokeri ja kaakaojauheVatkaa sokeri ja huoneenlämpöinen voi vaahdoksiLisää kananmunat yksitellen kokoajan vatkatenLisää punainen väriaineLisää joukkoon vuorotellen jauhoseosta ja piimää kolmessa erässä, joka välissä kunnolla tasaiseksi sekoittaen. 10 isompaa amerikanmuffinin vuoan kokoista cupcakea. 250 g maustamatonta tuorejuustoa100 g huoneenlämpöistä voita5 dl tomusokeriavaniljasokeriaVatkaa huoneenlämpöinen voi ja tuorejuusto kuohkeaksiLisää vatkaten tomusokeri desi kerrallaan, lopuksi lisää vaniljasokeria maun mukaan Pursota kuorrutus jäähtyneiden cupcakejen päälle tai levitä lastalla. Pakkaa cupcaket kauniiseen rasiaa ja yllätä ystäväsi 6 dl vehnäjauhoja
P. u. n. a. i. s. e. j. v. l. k. o. y. h. d. t. m. ä. K. c. p. N. r. ,. ö. ). M. J. R. V. S. 1. 2. 6. 0. g. 7. 5. (. L. ". A. -. 3. f. T. ) l. d l. t l
H. e. i. t. a. s. J. k. o. m. n. d. l. p. u. E. h. j. A. (. ). ä. R. V. v. c. ,. r. ö. K. T. U. M. N. P. I. y. L. D. C. 2. 3. 1. /. 7. 5. S. 4. 0. g. d l. t l. r k
R. e. d. V. l. v. t. C. a. k. (. K. u. S. ä. r. i. ). T. m. s. o. n. E. y. M. ,. h. j. p. O. G. -. 4. 2. 1. /. –. 3. 5. g. ö. 0. c. L. 7. Ø. N. J. d l. t l
Hetken pyörittelin ideaa redvelvetcakesta, jossa on punajuurta mukana. Täytteeksi voi tehdä jo blogissa vilahtaneen Cream Cheese Frostingin, joka on niin alkuperäinen, mitä redvelvetcaken täyte voi olla
R. e. d. v. l. t. c. a. k. O. r. m. s. i. h. (. u. ). n. ä. o. p. j. ,. J. N. w. Y. y. ö. -. T. M. K. E. D. I. H. G. b. g. f. 1. 6. S. V. B. P. 2. 3. 0. 5. 7. 4. d l. t l
Kerroin RedVelvet whoopies-postauksessa miettiväni RedVelvet -kakun tekemistä ja tässä se on. RedVelvet on siis kaakaokakku, joka aikoinaan saanut punaisen värinsä etikan ja silloisen kaakaojauheen reagoidessa keskenään
Anna muffinsien jäähtyä ja tee aiemmin postatun RedVelvet -kakun ohjeella kuorrutus niille (ohje muuten sama, mutta sokerin sijasta käytetään vastaava määrä pulverimaista makeutusainetta)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.