Kuinka monen mielestä lapsuuden leivonnassa oli parasta se, kun sai syödä raakaa taikinaa. Näiden patukoiden koostumus on ihanan taikinamainen ja vähän fudgemainen, maku pehmeän makea
Viime viikonloppuna makean himoissani tekaisin herkkuja oikein kaksin käsin. raakasuklaapalloja itselleni ja gluteenittomia kaurasuklaakeksejä kumppanille
Sekoita kuivat aineet hyvin. Lisää ananasmehu, sekoita nopeasti ja kaada voideltuun vuokaan. (jähmettyy nopeasti) Tärisytä vuokaa, jotta massasta tulee tiivis
Jos oot kovin perso makealle, niin voit makeuttaa vanukasta lisää esim. Saan yleensä inspiraation resepteihin silloin, kun mun pitäisi oikeesti istua koneen ääressä ja tehdä jotain tylsää
Gluteenitonpiirakkapohja bataatista. Kaikki oli gluteenitonta ja maidotonta – myös vegaanista lukuun ottamatta kasvispiiraan täytettä, joka sisälsi kananmunaa
Aika paljon luvattu tuo maailman paras, mutta tämä aika varmasti on sellainen. Levitä esipaistetun piirakkapohjan päälle ensin paistettu purjo, sitten revitty savulohi ja ripota päälle tuoretta, hienonnettua tilliä maun mukaan
Olen näitä joulureseptejä tehdessä tullut taas syöneeksi aika paljon makeaa ja olen todennutkin, että pitäisi varmaan opetella laittamaan ruokaa, jotta voisi välillä rustailla tänne suolaisia reseptejä ja ihan ruokia
Ehkä jopa vielä astetta pehmeämpi ja makeampi kuin edellisillä kerroilla. Herkkusuu täällä taas moi. Mun viikonloppuperinteeksi on jo muodostunut banaanileivän teko - oon tehnyt tätä leipää valehtelematta jo ainakin neljänä viikonloppuna peräkkäin
Mulla on ollut viime aikoina pari projektia. Projekti A) parveke kuntoon ja B) syö enemmän papuja. Mustapavut on ihan älyttömän proteiini- ja kuitupitoisia, ja lisäksi niissä on runsaasti rautaa, magnesiumia ja kaliumia
Omasta mielestäni se onkin paras mahdollinen piirakkapohja suolaisiin piirakoihin. Toiveena oli mahdollisimman vähän vehnää ja mielummin suolaista kuin makeaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.