2 dl
chia-psyllium hyytelöä (eli sekoita 2 rkl chian siemeniä ja 1/2 rkl psylliumia noin 2.5 desiin nestettä, esim. mantelimaitoon, ja anna hyytyä vähintään tunnin ajan)
Ensi viikolla vietämme taas kansallisrunoilijamme "Janne" Runebergin syntymäpäivää. Janne oli hänen kutsumanimensa, Johan Ludvig taas sitten se virallinen nimi
Mulla on ollut viime aikoina pari projektia. Mustapavut on ihan älyttömän proteiini- ja kuitupitoisia, ja lisäksi niissä on runsaasti rautaa, magnesiumia ja kaliumia
Kuinka monen mielestä lapsuuden leivonnassa oli parasta se, kun sai syödä raakaa taikinaa. Mä ainakinrupesinusein leipomaan ihan vaan siksi, että sain maistella taikinaa - taikinahan oli usein jopa paljon parempaa kuin uunista tullut valmis leivonnainen
Tämä raakakakku ei ehkä ole sieltä keveimmästä päästä, mutta maku on jotain aivan tajuttoman hyvää. Snickers-raakakakku on ollut mulla jo pitkään kokeilulistalla, enkä tiedä miksen ole jo aikaisemmin tätä tehnyt
You can find this recipe in English on goodboost. Jaoin tämän reseptin englanniksi GoodBoostin blogissa, ja koska tästä tuli mielestäni niin herkkua niin laitan sen jakoon tännekin
En uskonut ikinä sanovani näin, mutta oli ihanaa, kun satoi vettä. Viimeisen hellepäivän kunniaksi perjantainatein pyöräretken järvelle, ja eilen sateen ropistessa ikkunoihin, pitkästä aikaa tein ruokaa, leivoin ja katselin sarjoja putkeen
Viime viikonloppuna makean himoissani tekaisin herkkuja oikeinkaksinkäsin. Molemmista tuli niin hyviä, ettei kovinkaan montaa jäänyt seuraavalle päivälle, vaikka tarkoitus oli tehdä palluroita myös töihin viemisiksi
Jokin aika taapäin blogeissa pyöri erilaisia pannupastojen ohjeita. Jo silloinajattelin, että tuossapa on loistava, pikainen arkiruoka, mutta jotenkin kyseisen ruoan testaaminen vaan jäi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.